מי אנחנו

אמרי בריל
בוגר ה-Cordon Bleu בלונדון. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות באירופה ובעולם. בשנים האחרונות סו-שף במסעדת Kitchen Market ושף בפועל של מסעדת משייה.

זיו מנשה
בוגר ה French Culinary Institute במנהטן, ניו-יורק. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות בעולם, בשנים האחרונות סו-שף במסעדת ה Kitchen Market ולאחר מכן שף בפועל של המסעדה.
לאחר שנים של עבודה במסעדות מובילות ונחשבות בארץ ובעולם, נפגשנו והחלטנו להקים את 5
- חוויות אוכל מרגשות ויוצאות דופן מחוץ לכותלי מסעדות.
הסועד הישראלי כבר אינו מסתפק רק באוכל טעים. הוא מצפה לחוויה משמעותית יותר, עמוקה יותר. חוויה שיש בה ערך מוסף, כזו המלווה אותו זמן רב לאחר שהארוחה הסתיימה.
אימצנו את התובנה הזו ויצאנו לדרך! הבאנו את הניסיון המשותף, החוויות האישיות, המפגשים עם סועדים ואנשים עם אהבה לאוכל ומעל לכל, את התשוקה שלנו לתוך תהליך מעמיק של פיתוח, יצירה והקמת 5.
5
היא חוויה, המבוססת על שילוב של בחירת חומרי גלם מעולים, קולינריה אקלקטית של סגנונות וטעמים, יצירתיות, חדשנות ושירות מוקפד, מדויק ומותאם לצרכים. 5
היא הזמנה לאתגר את החך והדמיון, להפעיל את כל החושים, לפגוש את כל הטעמים וליהנות מחוויית אירוח אישית מפתיעה ומרגשת.
בשבילנו, כל אירוע, פרטי או עסקי הוא מפגש בין אנשים, ציפיות, טעמים, סגנונות, חומרי גלם, חושים והשפעות.
התחייבנו להביא בשורה למפגשים האלה! אישית, ייחודית, מלאת טעם, יצירתית, מרגשת, חרותה בזיכרון. אנו מביאים לצלחת את כל האהבה שלנו לארח, את כל הידע והתשוקה שלנו לבישול עילי יוצא דופן ואת כל חמשת החושים.