מי אנחנו


אמרי בריל | Imri Brill

בוגר ה-Cordon Bleu בלונדון. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות באירופה ובעולם, עבד כסו-שף במסעדת Kitchen Market ושף בפועל של מסעדת משייה.
כיום שף והבעלים ב"חמש" - קייטרינג בוטיק וייעוץ קולינרי ושל "הקבינה" - פוד טראק לאירועים

זיו מנשה | Ziv Menashe

בוגר ה French Culinary Institute במנהטן, ניו-יורק. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות בעולם, סו-שף במסעדת ה Kitchen Market ולאחר מכן שף בפועל של המסעדה.
כיום שף והבעלים ב"חמש" - קייטרינג בוטיק וייעוץ קולינרי ושל "הקבינה" - פוד טראק לאירועים
לאחר שנים של עבודה במסעדות מובילות ונחשבות בארץ ובעולם, החלטנו להקים את "חמש".
"חמש" היא ההזדמנות שלכם לחוות חווית אוכל ואירוח סופר מוקפדת מחוץ לכותלי מסעדות.
"חמש" היא ההזדמנות שלנו לרגש אתכם.
היום, כולנו מבינים שהסועד הישראלי עבר כברת דרך של חוויות וטעמים. הוא נסע, ראה, אכל וגם אהב.
הוא כבר לא מסתפק רק באוכל טעים. הוא מצפה לחוויה משמעותית יותר, עמוקה יותר. חוויה שיש בה ערך מוסף. כזו שתמשיך ללוות אותו זמן רב לאחר שהארוחה הסתיימה. זיכרון של טעמים ושמחה.
עם התובנה הזו ומעל הכל אהבה לאוכל ויצירה, יצאנו למסע. 
"חמש" היא סך כל התשוקות, החלומות והיצרים שלנו.
אנחנו עובדים עם חומרי גלם מעולים ויוצרים קולינריה אקלקטית.
התוצרים שלנו הם סגנונות וטעמים מרגשים, יצירתיות, חדשנות ושירות מוקפד, מדויק ומותאם לצרכים האישיים של כל לקוח ולקוח.
מזמינים אתכם לאתגר את החך והדמיון ולהפעיל את כל החושים. 
בשבילנו, כל אירוע, פרטי או עסקי הוא מפגש בין אנשים. וזו נקודת המוצא שלנו.               
למפגשים האלה אנחנו מביאים את כל מה שיש לנו בלב, בראש ובידיים.

"חמש" היא מסע שעובר דרך חמשת החושים. וזה אגב, המקור לשם שלנו.

Share by: