אנחנו, זיו מנשה ואמרי בריל. צועדים בעולמות האוכל והאירוח כבר דרך ארוכה. ביחד ולחוד.
למדנו עם הידיים, הרגליים והדמיון. וכן, גם התחנכנו בבתי הספר המובילים בעולם. רכשנו את כל הידע האקדמי, התאורטי והמעשי במוסדות הכי גבוהים ללימודי קולינריה.
עבדנו במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן וכמובן שגם עבדנו פה, בארץ.
לפני שיצאנו לדרך עצמאית ניהלנו כשפים את המסעדות המובילות 'משייה' ו-'קיטשן מרקט'.
הידע ובעיקר הניסיון שלנו, מקנה לנו את היכולת להסתכל על המטבח שלכם ממעוף הציפור.
אם זו מסעדה קיימת, נדע להגיד מה טוב, ומה טוב פחות.
במקומות שטוב פחות נדע לתת את כל הכלים מארגז הכלים שלנו על מנת להשתפר ואף להיות מצוינים. כי שיקום ושיפור הקיים זו אחת החוזקות שלנו.
אם זו מסעדה חדשה, נקים יחד הכל מאפס וניצור מסעדה ומטבח מסודרים ומאורגנים למשעי. הכל יהיה מתועד, כתוב וערוך. באופן הזה, תהיו בטוחים, טעויות קורות פחות. והצלחות? קורות יותר. הרבה יותר.
הערך המוסף הכי משמעותי שלנו הוא בניית תפריטים וספרי מתכונים.
בסופו של תהליך מדוקדק תישארו עם נכס כתוב (ואף מצולם) של כל המנות שמרכיבות את מטבח המסעדה. חומרים, אופן ההכנה וסודות מקצועיים. כמה קל יהיה לקלוט טבחים חדשים באופן הזה. ואפילו מנהל מטבח!
בנוסף, נעזור לכם בבחירת ספקים וייעול צוותים.
ביחד, בתהליך אחראי ומבוקר, נלמד ליצור יחידה כלכלית ורווחית מהמטבח שלכם, כזו העומדת ביעדים הפיננסיים המוגדרים, ומעמידה שורת רווח יציבה.
בתום תהליך הייעוץ או היצירה, תמיד נלווה אתכם מקרוב כדי להבטיח שהשינויים המבוצעים יוטמעו באופן מקצועי ותוכלו להנות מפירות השינוי לטווח הרחוק.
נשמח להביא איתנו את האנשים שלנו, לכל הצרכים המשלימים; ניהול פלור, בר, עיצוב פנים ועוד.
השירות מתאים למסעדות חדשות וגם למסעדות ותיקות שחפצות בשינוי.