יעוץ קולינרי

יעוץ קולינרי למסעדות

אז מה אנחנו עושים בתהליך הייעוץ?

אבחון המצב הקיים | קודם כל צפייה. בכל מה שנעשה במטבח בזמן סרוויס ובפעילות שוטפת. אנחנו בודקים את ההתנהלות היומיומית ולבסוף, מספיקים דוח מפורט עם המלצות עיקריות.
רענון תפריט | הרכבת תפריט חדש, המותאם לקונספט של המסעדה, לפי היכולות של המטבח ובהתאמה לקהלי היעד וכמות האנשים שעתידים לפקוד את המסעדה בכל יום.
מתכונים | איגוד כלל המתכונים לספר מתכונים סדור ונוח, בניית קובץ מפורט ומסודר של מנות אשר ישמש גם כבסיס עבודה.
תכניות עבודה | פירוק התפריט והמנות לכדי תכניות עבודה יומיות, שבועיות וחודשיות. תכניות העבודה יוצרות רצף עבודה בריא בשגרה, מניעת אירועים בלתי מתוכננים ומוצרים חסרים, ומאפשר תהליך של שיפור ופיתוח קדימה.
נהלי עבודה | יצירת ספר נהלי עבודה הכולל עבודה עם ציוד, ניקיון וסדר, משמעת, שמירה על ציוד.
פוד קוסט | תכנון התפריט, במטרה לעמוד ביעדי עלויות האוכל שהוקצו על ידי בעלי העסק. יצירת עץ מוצר המאגד את כלל התפריט וישמש כבסיס עבודה למנהל המטבח בעתיד.
לייבור קוסט | דגשים בתכנון התפריט בכדי ליצור תנאים נוחים ונכונים לעמידה ביעדי הלייבור קוסט. הכשרת מנהל המטבח והצוות על מנת למקסם יעילות בתפוקה.
ספקים | נקשר אתכם עם מגוון ספקים וניצור יחד דפי הזמנות מפורטים לשימוש מנהלי המטבח.
הרצת תפריט | ליווי בהשקת התפריט, חניכה בניהול סרוויסים, עבודה עם צוות המטבח בעבודת סרוויס יעילה ומקצועית.
ליווי | ליווי מנהל המטבח כולל הקניית כלים ניהוליים וקולינריים. לימוד התפריט והמתכונים, ניהול הצוות, בניית סידורי עבודה, food cost, ניהול מלאי.
פלור וניהול שוטף מסעדה | ליווי מקצועי של מומחה הפלור, מתן ייעוץ וליווי מנהל המסעדה, דגשים לניהול פלור, דגשים לניהול שוטף של מסעדה וייצוב מערך השירות הכולל.



אנחנו, זיו מנשה ואמרי בריל. צועדים בעולמות האוכל והאירוח כבר דרך ארוכה. ביחד ולחוד. 
למדנו עם הידיים, הרגליים והדמיון. וכן, גם התחנכנו בבתי הספר המובילים בעולם. רכשנו את כל הידע האקדמי, התאורטי והמעשי במוסדות הכי גבוהים ללימודי קולינריה. 
עבדנו במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן וכמובן שגם עבדנו פה, בארץ. 
לפני שיצאנו לדרך עצמאית ניהלנו כשפים את המסעדות המובילות 'משייה' ו-'קיטשן מרקט'.
הידע ובעיקר הניסיון שלנו, מקנה לנו את היכולת להסתכל על המטבח שלכם ממעוף הציפור.
אם זו מסעדה קיימת, נדע להגיד מה טוב, ומה טוב פחות. 
במקומות שטוב פחות נדע לתת את כל הכלים מארגז הכלים שלנו על מנת להשתפר ואף להיות מצוינים. כי שיקום ושיפור הקיים זו אחת החוזקות שלנו.
אם זו מסעדה חדשה, נקים יחד הכל מאפס וניצור מסעדה ומטבח מסודרים ומאורגנים למשעי. הכל יהיה מתועד, כתוב וערוך. באופן הזה, תהיו בטוחים, טעויות קורות פחות. והצלחות? קורות יותר. הרבה יותר. 
הערך המוסף הכי משמעותי שלנו הוא בניית תפריטים וספרי מתכונים. 
בסופו של תהליך מדוקדק תישארו עם נכס כתוב (ואף מצולם) של כל המנות שמרכיבות את מטבח המסעדה. חומרים, אופן ההכנה וסודות מקצועיים. כמה קל יהיה לקלוט טבחים חדשים באופן הזה. ואפילו מנהל מטבח!
בנוסף, נעזור לכם בבחירת ספקים וייעול צוותים. 
ביחד, בתהליך אחראי ומבוקר, נלמד ליצור יחידה כלכלית ורווחית מהמטבח שלכם, כזו העומדת ביעדים הפיננסיים המוגדרים, ומעמידה שורת רווח יציבה.
בתום תהליך הייעוץ או היצירה, תמיד נלווה אתכם מקרוב כדי להבטיח שהשינויים המבוצעים יוטמעו באופן מקצועי ותוכלו להנות מפירות השינוי לטווח הרחוק.
נשמח להביא איתנו את האנשים שלנו, לכל הצרכים המשלימים; ניהול פלור, בר, עיצוב פנים ועוד.
השירות מתאים למסעדות חדשות וגם למסעדות ותיקות שחפצות בשינוי. 

ייעוץ קולינרי למסעדות
Share by: